Vrijwilligers / Vacatures

Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Hilvarenbeek - Diessen bestaat volledig uit vrijwilligers met en zonder een extra uitdaging.

Wij willen als organisatie toegankelijk zijn voor vrijwilligers met een groot sociaal- en maatschappelijk gevoel/betrokkenheid. Wij staan open voor mensen die zich projectmatig willen inzetten voor de stichting maar ook voor mensen die zich voor langere tijd willen binden aan onze organisatie. Daarnaast geven wij onze vrijwilligers grote zelfstandigheid en bijbehorende verantwoordelijkheid. Ook zijn wij bereidt om in onze vrijwilligers te investeren en bieden daar waar mogelijk ook cursus mogelijkheden aan. Wij zijn van mening dat vrijwilligerswerk niet vrijblijvend is maar dat het wel flexibel moet passen binnen uw leven. Wij bieden u een gezellig team van vrijwilligers en voldoende uitdaging om mensen met een extra uitdaging binnen de lokale gemeenschap te ondersteunen, te activeren en te laten participeren.

Voelt u zich aangesproken door bovenstaande uitgangspunten dan zijn wij op zoek naar U en naar uw deskundigheid.

Wij hebben de volgende uitdagingen voor u beschikbaar:

Als vrijwilligersorganisatie zijn wij op dit moment op zoek naar diverse vrijwilligers die binnen een gezellig team, zelfstandig kunnen werken met voldoende uitdaging.


Vacature: Secretariaat.

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die invulling wil geven aan ons secretariaat. Wij schatten in dat het ongeveer 4 à 5 uur per maand van uw tijd zal vergen. Uw taken bestaan uit het beheren van het algemene e-mail account, agenda voorbereiden, notuleren bestuursvergadering, maken jaarverslag en zorg dragen voor een adequate afhandeling van o.a. de subsidie aanvraag.

Vacature: Regisseur,  S.O.K. Onbeperkt Theater.

Voor het S.O.K. Onbeperkt Theater zijn wij op zoek naar een regisseur die samen met de deelnemers wil richting geven aan een nieuwe theatervoorstelling. Het betreft acteurs met een extra uitdaging op verstandelijk gebied.

Vacature: Ondersteuner,  S.O.K. Onbeperkt Theater.

Voor het S.O.K. Onbeperkt Theater zijn wij op zoek naar een ondersteuner die deelnemers aan de toneelavonden mede kan begeleiden. Het betreft acteurs met een extra uitdaging op verstandelijk gebied.

Vacature: S.O.K. Hilvarenbeek Communicatie.

Voor onze S.O.K. Activiteiten (werkgroep Stichting S.O.K. Hilvarenbeek) zijn wij op zoek naar een man/vrouw met communicatie vaardigheden om onze activiteiten op een voortreffelijke manier te promoten. Communicatie vindt plaats via kranten, website, facebook en eventueel twitter.

Vacature: S.O.K. Hilvarenbeek algemeen.

De stichting organiseert onder de naam Stichting Samen Op Koers diverse uiteenlopende activiteiten. Naast het bekend S.O.K. Festival organiseert de stichting in de loop van het jaar het S.O.K. Inspiratie Café, S.O.K. Filmfestival, S.O.K. Beachvolley toernooi. Om al deze activiteiten vorm te geven zijn wij op zoek naar een Vrijwilliger met een mentaliteit van aanpakken. Bekendheid met het lokale netwerk is wenselijk. Wij zoeken een man/vrouw die naast het durven van het nemen van initiatief ook "out of the box" durft te denken om zo participatie tussen mensen met en zonder een extra uitdaging naar een next level te brengen in Hilvarenbeek. 

Vacature, Vrijwilliger met 'kano' mentaliteit.

Voor diverse werkgroepen van de stichting zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met een 'kano' mentaliteit. Wij zijn op zoek naar personen die rekening houden met het verleden maar vooruit kijken naar de toekomst. Voor de diverse werkzaamheden zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor zowel langere termijn als projectmatig.

Interesse in bovenstaande vacatures:

Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures of wilt u op een andere wijze als vrijwilliger het doel van de stichting ondersteunen, dan bent u van harte uitgenodigd om dit kenbaar te maken aan het bestuur voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor alle vacatures geldt dat wij u een plek aanbieden binnen een gezellig en gemotiveerd team van vrijwilligers. Tevens bieden wij u een goede onkostenvergoeding. Het eventueel volgen van cursussen om uzelf verder te ontplooien behoort zeker tot de mogelijkheden. Verder bieden wij onze vrijwilligers alle ruimte om goede en innovatieve ideeën verder te ontwikkelen.

Onze vrijwilligers zijn verzekerd via de collectieve verzekering van de gemeente Hilvarenbeek.

Wij zien uw reactie met motivatie graag tegemoet via secretariaat@spg-hilvarenbeek.nl