Beachvolley

In het laatste weekend van de zomervakantie wordt De Vrijthof in Hilvarenbeek omgetoverd tot één groot Beach Sport evenement. Dan vindt namelijk het jaarlijkse Beach Volleybal Toernooi plaats. Het is een groot gezellig, sociaal en sportief evenement met deelnemers uit alle kernen van de gemeente Hilvarenbeek.

Al enkel jaren neemt ook een 'speciaal' team deel aan dit prachtige zomer evenement. Namelijk een gelegenheidsteam dat bestaat uit spelers met een beperking en een passie voor volleybal. Voor de zomer komt het team van wisselende spelers regelmatig bij elkaar om zich goed voor te bereiden op het toernooi en om de 'fijne' kneepjes onder de knie te krijgen.

Het Fonds Samen Op Koers maakt de training en de deelname aan het toernooi mogelijk en is tevens shirtsponsor van dit 'speciale' team. De ervaring leert dat deelname aan dit sociale en sportieve evenement de participatie buiten het veld in de lokale gemeenschap bevordert.

In navolging van dit succesvolle participeren wordt op dit moment gekeken om in de zomer van 2015 gekoppeld aan en tijdens het Beach Volleybal Evenement een special toernooi te organiseren waarin diverse teams, bestaande uit sporters met en zonder een beperking met elkaar de strijd aangaan op het Hilvarenbeekse strand.

Wilt u al meer weten over dit evenement, dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.