Tandem verhuur

Samen uit, samen genieten.....

Het is niet voor alle mensen vanzelfsprekend om zelfstandig fietsend te genieten van de schitterende natuur in de gemeente Hilvarenbeek.

Veel mensen met een beperking die moeite hebben met fietsen hebben vaak een op maat aangepaste fiets. Het komt echter wel eens voor dat iemand niet zelfstandig kan fietsen maar ook geen gebruik hoeft te maken van een aangepaste fiets. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een visuele beperking. Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Hilvarenbeek - Diessen heeft in samenwerking met Fonds Samen op Koers en de Sportraad Hilvarenbeek een tandem tot zijn beschikking die u tegen zeer gereduceerde prijs kunt huren.

Het samen genieten van één van de vele terrassen, het bezoeken van de golfbaan, de visvijvers, het net over de grens snuffelen of genieten van de vele kilometers vrij liggende fietspaden die de gemeente rijk is, dat is nu mogelijk op deze tandem. Fietsen op onze tandem met een familielid, kennis, buurman of mantelzorger doet u al voor slechts €.10,00 per dag.

Voor informatie over de beschikbaarheid en/of reserveringen kunt u contact opnemen met mevrouw Gaby van Puijenbroek. Mevrouw Van Puijenbroek is eigenaar/verhuurder van aangepaste vakantiewoningen in de gemeente Hilvarenbeek. U kunt haar bereiken via de website Klein Beek.